De voorspellingen

Voorspel de eindstand van alle wedstrijden die tijdens het toernooi worden gespeeld. Dit kan tot 1 kwartier voor de start van de wedstrijd. Zo heb je dus de mogelijkheid om tijdens het toernooi je voorspellingen bij te sturen als je merkt dat je sommige teams toch verkeerd had ingeschat, of bijvoorbeeld omdat de gedoodverfde winnaar het ineens zonder hun wereldspits moet doen.
De tijd op de server is bindend. Hierover is geen discussie mogelijk, wees er dus op tijd bij als je je scores nog wil wijzigen.

Zoals je hebt gezien, zijn de wedstrijden in de tweede fase nog niet ingevuld. Wanneer de teams bekend zijn, worden ze op de site gezet. En ook voor deze wedstrijden geldt dat je tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd je score kan bijwerken. Maar als je een grote gok wil wagen, dan mag je ze natuurlijk ook meteen bij de start van het toernooi invoeren. Je kan de standen altijd nog wijzigen.

De eindstand bij eventuele verlenging

De einduitslag bij wedstrijden waar een winnaar uit MOET komen (zoals een kwartfinale, halve finale of finale) is de uitslag die na 90 minuten (+ blessuretijd) op het scorebord staat. De verlenging telt dus niet mee.

 

De bonusvragen

Voor aanvang van het toernooi zijn extra punten te verdienen via 3 bonusvragen. Dit zijn open vragen die je voor een bepaalde datum moet hebben beantwoord. Bij de vraag staat de datum vermeld en het aantal punten dat je kan verdienen.

De puntentelling

Je krijgt punten wanneer je de juiste winnaar aanwijst of correct hebt voorspelt dat het een gelijkspel wordt. Dit wordt de toto-uitslag genoemd. Als je ook de exacte eindstand weet te raden, krijg je de punten voor juiste uitslag. Als je het aantal doelpunten van een van beide teams goed hebt, dan krijg je de goalbonus opgeteld bij de punten. Ook wanneer je niet de wedstrijduitslag goed had (bv. wedstrijd eindigt in 1-1 en jij had 0-1 voorspeld, je krijgt dan 2 punten bonus).
De laatste score-optie is de goalverschilbonus: als je de juiste winnaar voorspelt zonder de juiste uitslag te raden, maar wel het doelpuntenverschil correct hebt, dan krijg je 2 punten extra (bv. wedstrijd eindigt in 2-0 en jij had 3-1 voorspeld).

punten
juiste toto-uitslag 5
juiste uitslag 10
goalbonus 2
goalverschilbonus 2
bonusvraag 12

 

Gelijke stand?

Wanneer meerdere spelers een gelijk aantal punten hebben, dan bepalen onderstaande zaken de volgorde in de stand (belangrijkste bovenaan):

  1. aantal keren juiste uitslag;
  2. aantal keren juiste toto uitslag;
  3. aantal bonusvragen juist beantwoord.

Is de stand dan nog steeds gelijk, dan beslist Het Weemsel hoe de prijzen worden verdeeld.
Op maandag 11 juli, zullen de resultaten van de bonusvragen worden toegevoegd aan de ranking en daarna zal er contact op worden genomen met de prijswinnaars, om de verdere details door te spreken.

Prijzen

Voor de deelnemers aan deze EK poule hebben verschillende sponsoren prachtige prijzen beschikbaar gesteld. In totaal zijn er 10 prijzen beschikbaar. Eindig je in de top 10? Dan ontvang je van ons de eerste werkdag na afloop een mailtje om een top 10 van alle prijzen samen te stellen. Dit mailtje willen wij graag binnen 48 uur ontvangen. Wij zullen dan de prijzen verdelen. We geven aan nummer één de prijs die hij/zij op de eerste plek heeft staan. Vervolgens kijken we naar welke van de overgebleven prijzen nummer twee het liefste wil ontvangen, vervolgens kijken we naar welke van de overgebleven prijzen nummer drie het liefste wil ontvangen etc. Dit doen we totdat alle prijzen zijn verdeeld.

Uitsluiting

Werknemers van Het Weemsel zijn uitgesloten van deelname.

Overige zaken

Bij zaken waarin dit reglement niet voorziet, beslist Het Weemsel.

 

 

Buitenspeelgoed.nl
Cavel Design
Van Manen Meubelen
Kantoormeubelen
Balloonvaartcentrum Van Manen
Maakmijnkindblij
Taxus Bestellen
DHBS