• ​Kippenvelcontent, glimlachcopy, muisklikkende teksten en de eerste stap naar een écht scorende website & webshop!

    Meejuichen? Dat kan. Dan ben jij Toni Kroos, Luca Toni, Arjen Robben. Wees de grootste ondernemer ooit, de beste IT-er ter wereld, de designer die de wereld gaat veranderen of wie je ook maar wil zijn. Ik ben in ieder geval…zeg het nog maar een keer hardop….BADSTUBER. Juist.

    Bezoek website
  • Een uitwisbaar notitieboek is goed voor het milieu, super handig in gebruik en is ook nog eens voorzien van mooie designs. Schrijven, tekenen, rekenen was nog nooit zo prettig! De meeste notitieboeken zijn voorzien van een gemixte inhoud waardoor ze veelzijdig zijn en toegevoegde waarde hebben waar je ’em’ ook maar gebruikt. Thuis, op school of op kantoor. Een uitwisbaar notitieboek is altijd handig.

    Bezoek website
  • Jongens, laten we eerlijk zijn, een jungle, dat is het. Want probeer je weg maar eens te vinden door het oerwoud aan aanbieders. Van veraf ziet het er allemaal prachtig uit. Kom je dichterbij dan blijkt niet zelden achter iedere aanbieding een roofdier te schuilen. Gelukkig kun je altijd terugvallen op GI+. Wij ontzorgen je. Samen kijken we waar je naartoe wilt, stippelen de juiste route voor je uit, rusten je uit met de beste oplossingen op het gebied van PRINTSIGN en PROMOTION en leiden je rechtstreeks naar je eindbestemming: de onverdeelde aandacht van je doelgroepen. Welkom bij GI+!

    Bezoek website