Preventiebox.nl | Brandpreventie artikelen

Elke woning veilig! Preventiebox, de kant en klare box waarbij je in no-time je woning voorziet van preventiemiddelen op het gebied van brand. Naast onze preventiebox hebben we nog losse brandpreventie artikelen die je helpen je woning volledig veilig te maken denk aan, rookmelders, koolmonoxide melders, brandblussers en nog meer. Veilig wonen voor iedereen!

BEKIJK ALLES IN 1 BOX >
Wij zijn Eqib | The Human Factor. Wij geloven dat mensen bepalend zijn voor het succes van organisaties. Als HR Business partner werken wij samen met werkgevers om hun doelstellingen te realiseren. Vanuit onze HR expertise helpen wij bij het erkennen, versterken en ontwikkelen van mens en organisatie. In goede en slechte tijden. Met twee vestigingen, in Hengelo en Deventer, zijn we actief in de regio en weten we wat er speelt, al bijna 20 jaar.
NEEM CONTACT MET ONS OP >

Ga voor vrijheid, veiligheid, betrouwbaarheid en blijheid, kies Open Source! Wij vinden dat computergebruikers recht hebben op meer keuzevrijheid. Oftewel, dat consumenten naast een Windows of Mac computer een keuze kunnen maken voor Ubuntu, Linux Mint, Debian, Fedora, CentOS, Kubuntu, Xubuntu, Zorin OS en elementary OS. Laptop met Linux verkoopt laptops en mini-pc’s zonder OS of met Linux, die de klant naar wens kan samenstellen. De klant kiest een barebone (laptop zonder hardware), en selecteert het type processor, de hoeveelheid werkgeheugen, videokaart, SSD/HDD opslagmedium(s), beeldscherm, toestenbord en meer opties.

BEKIJK LAPTOPS >

Maileon Benelux is exclusief distributeur van Maileon e-mailmarketing software en in Augustus 2019 opgericht door Bjorn van Breemen en Menno Worst vanuit de overtuiging dat er een nieuwe innovatieve speler nodig is in de Benelux markt. ‘We zorgen ervoor dat agencies de flexibiliteit krijgen om hun klanten te ondersteunen bij alle denkbare e-mailmarketing automation uitdagingen. Door het ontwikkelen van nieuwe proposities en businessmodellen ontstaat er een interessante recurring inkomstenstroom.’

DEMO AANVRAGEN >

Carnavalsland is de absolute feestkleding specialist van Nederland. Want of het nu gaat om het vieren van Carnaval, Halloween, Sinterklaas, Oktoberfest, een bruiloft of een verjaardag; Carnavalsland staat altijd voor jou klaar. Omdat er eigenlijk altijd wel wat te vieren valt, is het hier het hele jaar door feest. Wij zijn in ieder geval heel erg blij dat je ons hebt gevonden en we hopen dat je hier vindt wat je zoekt. En mochten we je ergens mee kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. Wij stappen direct voor jou uit de polonaise!

BEKIJK CARNAVALSLAND >
Directlease

DirectLease kent de leasemarkt als geen ander; als eerste online aanbieder van leaseauto’s is dat ook niet verrassend. In 2001 hebben wij de Nederlandse autoleasemarkt wakker geschud door als eerste maatschappij leaseauto’s via het internet aan te bieden. Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest populaire sites op het terrein van autoleasing.

BEKIJK DIRECTLEASE >